خانه  >  بلاگ >

تأثیرات کرونا بر کسب و کارهای محصولات FMCG (تند مصرف)
تأثیرات کرونا بر کسب و کارها

با توجه به تغییرات سبک زندگی مردم در دوران کرونا، دور از انتظار نیست که عادات خرید و مصرف خانوارها خصوصا در گروه محصولات FMCG دستخوش تغییراتی شده باشد. در این مقاله به چگونگی این تغییرات و تأثیرات آن بر کسب و کارها می‌پردازیم. شرکت‌های مختلف مدتهاست که نیاز به حرکت به سمت خرید آنلاین را حس کرده اند ولی پاندمی اخیر بر اهمیت و لزوم پیشرفت آن افزوده است. در این شرایط، به نظر می‌رسد کسب و کارهایی موفق‌تر خواهند بود که موارد زیر را در نظر بگیرند تا از تأثیرات کرونا بر کسب و کارها در حوزه FMCG متوجه ضرر نشوند

  • در رقابت حضور در صحنه آنلاین برنده شوید

صاحبان برندها باید “لحظه صفر حقیقت” را درک کنند و بر روی آن سرمایه‌گذاری نمایند. “لحظه صفر حقیقت”  لحظه تصمیم‌گیری مصرف کننده است ، همانطور که Google تعریف کرده است – که در آن مشتری قبل از خرید روی یک محصول تحقیق می کند. وقتی در جستجوها پیروز شوید و برند خود را به طور خودکار در بالای لیست مرور مصرف کننده قرار دهید، به برند شما فرصت بیشتری داده می شود که در سبد خرید اینترنتی قرار بگیرد.

در خرده فروشی فیزیکی، سهم قفسه معمولاً با سهم برند ارتباط دارد و حضور بیشتر در قفسه با افزایش سهم بازار برابر است. اما بصورت آنلاین ، قفسه های زیادی وجود دارد. شما باید برنده الگوریتم شوید و هوشمندانه برنده شوید. بدین ترتیب که هر قدر هم در فروشگاه‌های آنلاین حضور داشته باشید، مهم است که توسط کاربر دیده شوید. تحقیقات نشان داده که امکان تکرار خرید از فروشگاه‌های آنلاین قبلی ۲۲٪ بیشتر است، زیرا افراد تمایل دارند از لیست‌های دیجیتال یا فروشگاه‌های قبلی خرید کنند. بنابراین رهگیری خریداران، امری حیاتی است و می‌توان آن را از طریق مشارکت با خرده فروشان آنلاین و افزایش هزینه تبلیغات تجارت الکترونیکی به دست آورد.

  • فراتر از چالش های قدیمی، به رشد تجارت الکترونیک بیاندیشید

جایگزین شدن محصولات برندهای دیگر یکی از چالش‌های برندها بوده و هست، ولی در شرایط جدید این مساله را زیاد جدی نگیرید زیرا جمعیت کاملاً جدیدی به خرید اینترنتی روی آورده اند، مخاطبان مسن، روستایی و کم سن و سال نمونه هایی از این جمعیت هستند. تجربه کاربر پسندتر و سرمایه‌گذاری بر روی لحظاتی که باعث تعجب و لذت این مشتریان جدید می شود را دست کم نگیرید.

مسلما تحویل در منزل که توسط سوپرمارکت‌ها انجام می شود یکی از لوکس ترین تجربیات زندگی امروز است. اما ظرفیت محدود سوپرمارکت‌ها مانعی است که ممکن است فرصتی برای برندها باشد که به این نیاز پاسخ دهند. حذف واسطه‌ها یکی دیگر از مواردی است که برندهای بین‌المللی با عنوان “رابطه مستقیم با مصرف کننده” به آن می پردازند. مثال دیگر، اشتراک است. مشتریان شما می توانند به عنوان مشترک دائمی شما از خدمات و محصولات شما بهره ببرند. از جمله این موارد می توان به قیمت ارزان‌تر، تحویل پستی، تأمین نیازهای بهداشتی و … اشاره کرد.

بعضی چیزها تغییر می کنند، اما بعضی چیزها نه!

پس از ماه‌ها که از شیوع کرونا می گذرد، ما دیدگاه خوبی نسبت به این تغییرات پیدا کرده‌ایم، ولی باید این سوال را از خود بپرسیم که چه چیزهایی برای همیشه تغییر خواهند کرد و چه چیزهایی به حالت قبل برمی‌گردند و بطور کلی تأثیرات کرونا بر کسب و کارها حتی با وجود افزایش خرید اینترنتی در این دوران، هنوز سوپرمارکت‌ها نقش مهمی در تأمین نیازهای خرید محصولات FMCG دارند. بنابراین ، قوانین آزمایش شده‌ای که همیشه کارساز بوده و به فروش مارک‌های تجاری و فروشگاهی کمک می کند چیست؟ چهار مسیر مهم  زیر می‌توانند به موفقیت برندها کمک کنند:

  • در دسترس بودن و ایجاد تمایز ذهنی

ساختار حافظه قوی می تواند تضمین کند که برند شما در لیست خرید آنلاین یا فیزیکی مشتریان قرار گیرد. اکنون زمان طراحی مجدد بنیادی نیست، اما می تواند زمان بازنگری در نحوه استفاده از این دارایی‌ها باشد. برندها می توانند وب سایت‌های خود را تغییر دهند تا اطمینان حاصل کنند در محیط های آنلاین مورد توجه قرار می گیرند و از موفقیت فزاینده ای برخوردار می‌شوند.

  • در دسترس بودن

مشارکت‌های جدید می‌توانند مراکز توزیع جدیدی را ارائه دهند. پس به دنبال کانال‌های جدید فروش باشید.

  • خلاقیت

این امر هیچ زمانی به اندازه زمان حال مهم نبوده است. برندها باید علیرغم محدودیت‌های جدید تولید، راه‌هایی برای ارتباط واقعی با مخاطبان خود به روش‌های جدید و بدیع پیدا کنند. نوآوری مداوم در محصولات نیز شامل این نوع از تغییرات است.

  • قدرت تخفیفات

به نظر می‌رسد مشتریان نسبت به قیمت‌ها حساس‌تر شده‌اند و به همین دلیل مهار‌ت‌های صرفه‌جویی را بیش از قبل فرا می‌گیرند، لذا قیمت ارزانتر چه در محیط فیزیکی و چه خرید اینترنتی می‌تواند راهکار خوبی برای تشویق آنها به خرید باشد.شوک همه گیری کرونا بسیار بزرگ بوده است و همچنان برای سالهای آینده طنین انداز خواهد بود، اما کسب و کارها به عنوان حافظ برند چه در محیط فیزیکی و چه در محیط آنلاین به تصمیم گیری هوشمندانه نیاز دارند.

شرکت تحقیقات بازاریابی راهبر بازار همواره می کوشد تا با ارائه بروز ترین آمارها و راهکارهای تحقیقات بازاریابی بین‌المللی بومی شده در کشور، نقش خود را بعنوان مرجعی برای جمع‌آوری داده‌های مرتبط در برنامه‌های بازاریابی کسب و کارها بخوبی ایفا نماید. نیازهای اطلاعاتی و پژوهشی در کسب و کار خود را با موسسه راهبر بازار در میان بگذارید و از مشورت رایگان در این زمینه بهره مند شوید. تأثیرات کرونا بر کسب و کارها میتواند برای شما یک فرصت باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر راجع به قیمت و نحوه سفارش، با راهبر بازار در تماس باشید:

سفارش پروژه تحقیقات بازاریابی

۵۷۶۴۵۵۵۵ – ۵۷۶۴۵۰۰۰

info@rahbarbazaar.com

منبع: WARC

دیدگاهتان را بنویسید

آخرین مطالب بلاگ

بدون داده های تحقیقات بازار، تصمیم گیری نکنید. با راهبر بازار مشورت کنید.