خانه > بلاگ >
تجزیه و تحلیل کانجوینت (Conjoint analysis) چیست و چه کمکی به کسب‌و کارها می‌کند؟
تجزیه و تحلیل کانجوینت

یکی از موارد اصلی استفاده از تجزیه و تحلیل کانجوینت (Conjoint analysis) در تحقیقات بازاریابی کمک به کسب‌وکارها است تا آنچه را که مصرف‌کنندگان در مورد محصولات و خدمات خود بیشتر ارزش قائل هستند، بسنجند. تا پایان این مقاله با ما در راهبر بازار همراه باشید.

هنگام رونمایی از محصول یا خدمات جدید، باید بدانید که مشتریان شما چه ویژگی در مورد آن محصول برایشان مهم‌تر است. به عنوان مثال، یک تولیدکننده تلویزیون می خواهد بداند که آیا مشتریان برای کیفیت تصویر یا صدا ارزش بیشتری قائل هستند یا قیمت پایین را بیشتر از کیفیت تصویر می‌خواهند. تجزیه و تحلیل کانجوینت به ارزش‌گذاری برای هر ویژگی کمک می‌کند و به شما این امکان را می‌دهد که محصولات و خدمات خود را مطابق با آنچه اکثر مصرف‌کنندگان به دنبال آن هستند، تنظیم کنید.

مزایای استفاده از تجزیه و تحلیل کانجوینت

  • از طریق تحلیل کانجوینت، می توانید ترجیحات واقعی و درک‌ شده را اندازه گیری کنید تا جایگاه خود را در بازار مستحکم کنید.
  • تجزیه و تحلیل کانجوینت به شما امکان می‌دهد تا داده‌های بازار هدف خود را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و مشتریان را بر اساس نتایج نظرسنجی تقسیم بندی کنید. این باعث می شود که با کمپین های بازاریابی سفارشی که نتایج بهتری به همراه دارد، به راحتی به مشتریان هدف خود متصل شوید.

 

چگونه کسب‌وکارها ازتجزیه و تحلیل کانجوینت استفاده می‌کنند؟

قیمت‌گذاری:

می توانید از تجزیه و تحلیل کانجوینت برای سنجش میزان تمایل مشتریان شما برای محصولات یا خدمات شما استفاده کنید. از طریق تجزیه و تحلیل، می توانید از کاربران بخواهید که ویژگی های مختلف را با هم مقایسه کنند و بفهمید چگونه برای هر یک ارزش قائل هستند. سپس می‌توانید قیمت‌های جدید و دقیقی را بر اساس آن ارزیابی تعیین کنید.

بازاریابی:

هنگامی که تجزیه و تحلیل نشان می‌دهد که مشتریان در زمان خرید برای چه چیزی بیشتر ارزش قائل هستند. می‌توانید تبلیغات و کمپین‌های بازاریابی ایجاد کنید که آن ویژگی‌ها را هدف قرار می‌دهد. از طرف دیگر، اگر برخی از ویژگی‌ها در بین مشتریان طنین‌ انداز نباشد. اکنون می‌دانید که از بازاریابی آن ویژگی‌‌ها اجتناب کنید و حتی می‌توانید محصولات خود را تغییر دهید.

تحقیق و توسعه:

می‌توانید از تحلیل خود استفاده کنید تا ببینید آیا بازار کافی برای ویژگی های جدید یا حتی نوع محصول جدید وجود دارد یا خیر. این یافته‌ها نشان می‌دهد که شما باید در فرآیند تحقیق و توسعه خود چه هدفی داشته باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

بدون داده های تحقیقات بازار، تصمیم گیری نکنید. با راهبر بازار مشورت کنید.